Si a venit si randul verzei. Rosie, bine inabusita si garnisita cu o branza moale de capra. I-a facut fata cu brio muschiuletului de porc, iar gustul usor acru s-a echilibrat cu dulceata piureului de mere.
Ingrediente:
- 1 varza rosie
- 3 linguri unt
- 100 ml otet de vin alb
- 100 ml apa
- 2 linguri zahar brun
- 1 lingura sare neiodata
- 1 lingura otet balsamic
- 100 g branza moale de capra
Varza se curata de foile exterioare si se toaca marunt.
Intr-o cratita adanca se topeste untul, dupa care se adauga varza, otetul, apa, zaharul brun si sarea. Se acopera si se da la cuptor, la 160°C, pentru aproximativ 2 ore, amestecand la fiecare 30 de minute.
Se serveste fierbinte, cu bucatele de branza moale de capra deasupra.
Enjoy!
sursa reteta: Jenny Steffens Hobick
Varza rosie nu am mancat decat sub forma de salata si atat, reteta e cel putin interesanta. Fara sa gust nu-mi pot imagina ce fel e :)
RăspundețiȘtergere