duminică, 15 decembrie 2013

Spirale cu branza si praz

Combinatia de branza si praz este una dintre preferatele noastre. Iar spiralele astea merg de minune cu o cana de lapte batut alaturi. Si sa nu mai spun de mirosul din casa. Sa te tot trezesti asa... parca nici frigul de afara nu te mai sperie :).

Ingrediente:
  • 1 pachet aluat foietaj
  • 400 g branza Fagaras
  • 1 fir praz
  • 1/2 legatura marar
  • 1 ou + 1 galbenus
  • 1 lingura lapte
  • susan
  • sare, piper

Branza se amesteca cu oul si mararul, se asezoneaza cu sare si piper si se intinde pe foaia de foietaj. Se presara uniform prazul tocat (doar partea alba si putin din cea verde deschis), dupa care rulam strans foaia, ajutandu-ne si de o folie alimentara. Se da la congelator pentru aproximativ 15 minute, sa se intareasca putin si sa se taie mai usor. Dupa acest timp se taie rulada felii si se aseaza intr-o tava, pe hartie de copt, lasand putin spatiu intre ele. Se ung cu galbenusul batut cu lapte, se presara cu susan si se dau la cuptor, la foc mediu, pana se rumenesc.



 Enjoy! :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu