miercuri, 17 septembrie 2014

Salata colorata cu andive si pui

Da, e clar. Ne plac andivele. Cu un gust usor amarui, dar foarte fresh, si cu 1 kilocalorie pe frunza, cui sa nu-i placa?! :)


Ingrediente (pentru 2 portii):
  • 2 andive
  • 2 felii piept de pui la gratar
  • rosii cherry
  • 1 ardei capia
  • 2 castraveti cornison
  • masline kalamata
  • 3 linguri iaurt gras
  • 1 lingurita mustar
  • parmezan
  • mix seminte (floarea soarelui, dovleac, in si susan)
  • sare, piper

Andivele se curata de frunzele exterioare, se trec printr-un jet de apa rece, dupa care se desfac si celelalte frunze si se taie fasii. Se adauga restul legumelor, taiate cuburi sau felii, dupa caz si preferinte, si fasii de piept de pui. Se poate folosi atat piept de pui facut la gratar, cat si resturi de friptura de pui.

Se face dressing-ul amestecand iaurtul cu mustarul si putina sare, dupa care se toarna peste amestecul de andive. Se amesteca totul bine, iar deasupra se presara cu piper proaspata macinat, parmezan ras si seminte.

Enjoy! :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu