E delicioasă! Și nu o spunem doar noi, ci și prietenii care au gustat-o în diferite ocazii și care nu sunt deloc puțini. E plină de ciocolată, tehnic nu cred că se poate mai multă de atât :), și cu cat stă mai mult, cu atât este mai bună. Asta cu condiția să reziste. Pentru că deși se face ușor, în doi timpi și trei mișcări, se și mănâncă la fel de repede. Așadar, numai
lucruri bune pot spune despre delicioasa brownie. Așa că daca vă place acest
desert și nu ați încercat încă această variantă, it's a must!
Ingrediente:
·
200 g ciocolată neagră
·
200 g unt gras
·
3 ouă
·
1 cană zahăr
·
3/4 cană făină
·
40 g cacao
Ciocolata se mărunțește și se topește împreună cu untul la bain marie. Se lasă deoparte să se racească. Între timp se bat ouăle împreună cu zaharul până se spumează, se adaugă ciocolata răcorită și se omogenizează. Făina și cacaoa se cern și se amestecă împreună, dupa care se adaugă compoziției de ouă. Se amestecă ușor, nu foarte mult, după care se toarnă compoziția într-o tavă tapetată cu hârtie de copt și se introduce în cuptorul preîncălzit la aproximativ 180 de grade C, pentru vreo 25 - 30 de minute, maximum. Ca un sfat, citit pe blogul mai jos amintit, "dacă după acest timp amestecul tot se mișcă când scuturi tava, mai lasă-l 5 minute. Ar trebui să formeze o crustă deschisă la culoare și să fie moale la atingere, dar nu foarte lichidă."
Prima dată cand am facut, am mâncat-o caldă, cu câte un glob de înghețată de vanilie. A fost bună, ba chiar
foarte bună. Dar a doua oara am mancat o bucată după ce s-a răcit bine de tot.
Delicioasă, ciocolatoasă și lipicioasă. Adică perfectă!
De data aceasta cu un moț de frișcă naturală :).
Enjoy! :)
De data aceasta cu un moț de frișcă naturală :).
Enjoy! :)
Sursa: Blog Culinar
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu