tag:blogger.com,1999:blog-560493375648462741.post4750824592241611475..comments2023-04-17T13:27:49.740+03:00Comments on Bucatareala 3.0: Paine cu usturoi / Garlic breadBucatarealaindoihttp://www.blogger.com/profile/08565906054918820259noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-560493375648462741.post-48153362141156986512015-02-08T22:16:27.266+02:002015-02-08T22:16:27.266+02:00Buna seara! Suna foarte bine varianta tunata :) O ...Buna seara! Suna foarte bine varianta tunata :) O mai facem si noi asa. Cu bacon sau sunca si fasii de ardei capia. Sau orice altceva mai gasim prin frigider, dar nu prea multe odata. Oricum, ne bucuram ca v-am inspirat, dar mai ales ca v-a placut :)Bucatarealaindoihttps://www.blogger.com/profile/08565906054918820259noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-560493375648462741.post-80067093136965869612015-02-08T20:43:58.439+02:002015-02-08T20:43:58.439+02:00Bună seara. Tocmai am făcut şi mâncat această pâin...Bună seara. Tocmai am făcut şi mâncat această pâine. Am pus în plus câte o feliuţă de şuncă de pui Sissi între fiecare felie de pâine şi caşcaval ras între felii si deasupra baghetei. În unt am adăugat ceapă verde tocată mărunt. S-a cam ars bagheta pe partea care a stat în cuptor, deşi am uns-o cu unt şi am învelit-o în hârtie de copt (am făcut varianta moale), dar ca şi gust a fost foarte bună şi voi repeta reţeta.Anonymousnoreply@blogger.com